Wednesday, 21 September 2016

Cara untuk order



 Step pertama, korang perlu ss gambar parcel yg korang berkenan tu, supaya senang urusan kita

 Emailkan kepada kami Asibu58@gmail.com  Shwnmendes97@gmail.com. Kalau nak lebih senang, tinggalkan no fon dicomment ataupun dekat email kami, serta kan nama dan no telefon

 Ok, dah settle, pm semua, Awak pun dah buat pembayaran, dan kami akan submit order awak. 

Dah buat payment, sila hantar kan information awak 

  NAMA
 ALAMAT
 TARIKH PEMBAYARAN ( Nyatakan resit )
 NO. FON 

Sekiranya barang pre order, tracking number akan diberi setelah barang sampai dan keluar ke alamat awak, sekiranya ready stock, malam selepas pembayaran saya akan bagi tracking number. 
  TERIMA KASIH atas kerjasama awakk. Semoga awak murah rezeki. Jangan lupa ajak adik kakak abg shopping sini. Nak lebih banyak barang ? Tinggalkan no fon dekat comment bawah ni. Saya akan masukkan dalam group whatsapp. Sekian.

No comments:

Post a Comment